ИЛОНА ГЕОРГИЕВА-вокал

Здравейте,

Аз съм Илона Илиева Георгиева , родом от гр. Казанлък. На 9 години съм, зодия Риби.

От малка обичам да пея и да танцувам.

От 4-годишна възраст започнах да пея в вокална група „Искрица” с ръководител Стефка Денева.

В края на 2019г. започнах своите индивидуални уроци в школата „Орфей”  към НЧ „Възродена Искра 2000” по пеене при вокалния педагог Мариана Мъгева. За периода от година и три месеца в школата израснах много и придобих ценно певческо и сценично поведение. Участвах в много празнични програми на читалището, училището в което уча и такива организирани от община Казанлък. 

През последните два месеца на 2020г. спечелих две престижни и скъпи за мен награди от два онлайн конкурса:

  1. Шеснадесетия Международен Фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите” 2020. с второ място в номинация Джаз с председател на журито Етиен Леви.
  2. Онлайн – видео конкурс „Мога да пея като теб” – 3 във възрастова група 8-14 години и първо място с председател на „Звезден старт на таланти” Гриша Петков.

Други участия през годините:

  • 2018г. Участие в IV Национален конкурс  за детска песен „Искричка” Казанлък 2018г. , със спечелено второ място. Председател на журито  Стефка Денева.
  • 2019г. Участие в VII- ми Национален конкурс за забавна песен „ С песен да възродим доброто” – председател на журито Хайгашод Агасян.  Където бях забелязана от настоящия си педагог Мариана Мъгева.

2020г. започнах да вземам уроци по китара.

Усилено тренирам и спортни танци от седем годишна възраст в Читалище „Искара-1860” с моите треньори Николай Тенев  и Антония Каярова. Вече имам 5 грамоти от състезания по спортни танци (от гр. Казанлък; гр. Ст.Загора и Несебър)

ПРЕДСТАВЯНЕ:

ФОТОАЛБУМ

ВИДЕОКАТАЛОГ

АУДИОКАТАЛОГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *