„ТОВА СЪМ АЗ“

ИНОВАТИВНО ОНЛАЙН ПРЕДСТАВЯНЕ

Какво представлява „ТОВА СЪМ АЗ“?

„ТОВА СЪМ АЗ“ е онлайн платформа на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА за представяне по иновативен начин творчество/продукти на млади изпълнители, автори на музика, текстове и аранжименти, актьори, поети, художници, фотографи и въобще хора на изкуството, културата, науката, спорта и бизнеса.

Как работи „ТОВА СЪМ АЗ“?

Участникът прави своя творческа/бизнес презентация /текстова+снимка или видео от камера или телефон/. Чрез фото, аудио, видео или текстово представяне на творби, продукти или изпълнения, изпълнители, автори или развиващи бизнес, представят своето творчество/продукти на едно място, а слушателска, зрителска или читателска аудитория чрез гласуване харесва дадено изпълнение, творба или продукт и дава своя вот. Има възможност за споделяне на всеки отделен продукт сред приятели и групи в различни социални мрежи, коментари, както и да се подреждат по най-харесвани. Продуктът е изключително достъпен, лесен и функционален за работа.

Какво е иновативното на този вид представяне?

Който участва има възможност на едно място да представя себе си под различни форми /индивидуална форма или групова форма/- фото, аудио, видео или текстови! По този начин аудиторията няма нужда да обхожда различни онлайн платформи за споделяне, за да се информира за участника, а се фокусира на едно място в платформата „ТОВА СЪМ АЗ“. Това е уникален начин да популяризираш себе  си, бизнеса, който развиваш и да увеличиш феновете си на твоята фейсбук страница. Има възможност в реално време да се разбере колко човека са видели, харесали твоето представяне, дадени вота за отделни продукти или услуги. Има възможност за споделяне в социалните мрежи на всяка една творба/продукт, както и цялостно споделяне на представянето.

Кой може да прави свое представяне в „ТОВА СЪМ АЗ“ и да въвлича по-голяма целева аудитория в своя бранд?

  • Творци могат да създават каталози със свои стихове, разкази, есета, журналистически и научни публикации, снимки, художествени картини, песни в аудио или видео вариант,
  • Блогъри и влогъри;
  • Вокални педагози/хореографи и др. могат да представят своите школи с фото, аудио или видео продукти;
  • Хора, развиващи бизнес могат да представят снимков, аудио, видео или текстови материал за свои продукти или услуги;

За какъв период от време е представянето и могат ли да се добавят нови продукти или услуги?

Основното представяне в платформата е за един месец. Възможно е абонаментно да се удължи този срок по преценка на участващия. Възможно е в периода на представянето и абонамента представящия да добавя нови неща и да редактира, с което непрекъснато да се увеличава личния каталог и да се привлича вниманието на аудиторията.

Може ли да се представят за пазара продукти или услуги?

Да, може да се презентирате за реализация на пазара готови продукти или услуги.

Как се популяризира участника?

Използвайки инструментите на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА-социални мрежи, имейл бюлетин, сравнявайки концерт или презентация, изпълнителят, твореца или развиващия бизнес да достига до многохилядна аудитория. Всеки участник има възможност сам да споделя в различни социални мрежи своите продукти или услуги, качени в„ТОВА СЪМ АЗ“.

Ако участника има страница във Facebook, профил в Instagram или канал в Youtube, има ли възможност да рекламира и тях в представянето си?

Да, има възможност администратор да направи инсталация директно от страницата за представяне да се събират харесвания, последователи и абонати в социалните мрежи и канали за видео споделяне.

Колко струва представяне в „ТОВА СЪМ АЗ“?

За всеки клиент се прави индивидуален ценови пакет за основно представяне и абонамент в зависимост от желанието му за начина на представяне, добавяне и срок. Покупката на пакетите е лесно. Клиентът попълва кратка форма с данни за фактуриране. Не е необходимо да се посещава нашия офис или да се прави поръчка по телефон или имейл. За още по-голямо улеснение, интегрирахме разнообразни методи за плащане – онлайн плащане от сметка в системата ePay.bg, с банков превод или на каса в клон на EasyPay.

Как да се заяви участие?

Може да се заяви участие като се попълни и изпрати ЗАЯВКА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ+ДЕКЛАРАЦИЯ.

Ако има възникнали въпроси, как да се отправят до организаторите?

При възникнали въпроси, могат да се изпращат на имейл адрес: media@zst-bg.org

Възможна ли е допълнителна популяризация на участващия?

По преценка на администратора, определени участващи могат да се канят в предаванията на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА: „БГ ТАЛАНТ“; „ИЗБЕРИ ЗДРАВЕТО“; „#кодУСПЯЛ“ и „ГЛАСЪТ НА МЛАДИТЕ“. Също така и да звучат по радио „СТАРТ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *