ВАНИНА ГРИГОРОВА-вокал

Здравейте,

Казвам се Ванина Григорова, на 9 години от град Добрич. Уча в СУ „Св .Св. Кирил и Методий“

Като всяко дете, любимото ми занимание са игрите с приятели навън, велосипедът и ролерите ми са винаги в готовност. У дома обичам да участвам в приготвянето на сладкиши, да рисувам и да си творя разни неща. От много малка обичам да пея и лесно запомнях и си припявах песни, които случайно чувах по телевизията или от интернет.

От 7-годишна посещавам уроци по пеене при вокален педагог Елена Карабельова в Школа за поп-рок певци „САРАНДЕВ“. В школата се обучават около 40 деца от различни възрасти, с много от които станахме добри приятели покрай участията ни в различни концерти и фестивали.

Първото ми представяне пред публика беше в двора на моето училище на Първия учебен ден с детската песен „Първи клас“, когато аз самата за пръв път прекрачих училищния праг. В този ден за пръв път изпитах невероятната емоция от излизането пред публика, денят беше незабравим!

 След това в следващите две години имах възможността да пея на различни сцени и по различни поводи. От почти всички участия досега се завръщам с награди, но от всички – с незабравими спомени!

Награди и участия:

  1. Лауреат на Първи областен конкурс „ДОБРУДЖА ТЪРСИ ТАЛАНТИ“,април 2019г., гр.Добрич – специална награда за най-добро изпълнение на българска песен;
  2. Първа награда в първа възрастова група „Индивидуални изпълнители“ – 13-и Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „МОРСКО КОНЧЕ“, юни 2019г., гр.Варна
  3. Втора награда – Международен фестивал на изкуствата ТРИКСИ – юни 2019г., Албена, България
  4. Първа награда – Международен фестивал на изкуствата ТРИКСИ – август 2019г., Албена, България
  5. Второ място в първа възрастова група – 11-то издание на Международен конкурс за вокално изкуство „МОРСКИ ЗВЕЗДИЧКИ“ – Варна, септември 2019г.
  6. Трето място във Втора възрастова група в Национален конкурс „ПЪТ КЪМ СЛАВАТА“ на Арт Център „Кърнолски“ – София , февруари 2020г.
  7. Трето място сред 7-9-годишните от Международен ОНЛАЙН конкурс GOLDEN VOICE – Малта, юни 2020г.
  8. Второ място във възрастовата група 8-10г. в категория Поп/рок/джаз песен – 1-во ОНЛАЙН издание на 18-я Международен конкурс за млади поп изпълнители „СРЕБЪРНА ЯНТРА“ – Велико Търново, септември 2020г.
  9. Участие в Национален фестивал „ДЕТСКА МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА“ 2020г. – представянето на песента и видеото към нея предстои през декември 2020г.
  10. Съвместно участие заедно с други млади таланти от Школа за поп-рок певци „Сарандев“ в концерт съвместно с Биг бенд Пловдив. Събитието бе част от фестивала „Пловдив – СтоЛица на песента“ и се проведе в три последователни вечери на сцената на Римски стадион, Пловдив, през септепври 2020г.


ПРЕДСТАВЯНЕ:

ФОТОАЛБУМ

ВИДЕОКАТАЛОГ

АУДИОКАТАЛОГВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *