СИЛВИЯ АБДО- журналист и телевизионен водещ

Силвия Абдо е родена на 01 април 1994г. в гр. София. Завършва специалност “Компютърна графика” в Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография в гр. София. Висшето си образование тя насочва в сферата на комуникациите и завършва “Медия икономика” в Университет за национално и световно стопанство, а по-късно и магистратура по “Спортна журналистика” в Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

Силвия Абдо започва работа в сферата на журналистиката през 2018г. като водещ на предаването “БГ талант” на Младежка медийна група. В предаванията си има гости от различно естество като музиканти, композитори, писатели и поети, спортисти и кулинари. Едни от най-запомнящите й се интервюта са с композитора Хайгашод Агасян, певицата Весела Маринчева, Русана Цветанова- художник и ландшафтен архитект и други. В предаванията са участвали и детски вокални групи. “БГ Талант” е предаване, което има за цел да представи млади таланти, успели и наложили се имена, които да мотивират развитието на младежкия дух.

Освен водещ на младежко онлайн телевизионно предаване, Силвия Абдо работи и като ПР в най-голямата медикотехническа лаборатория в България, в сферата на ортопедията и протезирането.

КЪМ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА СИЛВИЯ АБДО КАТО ТЕЛЕВИЗИОНЕН ВОДЕЩ НА ПРЕДАВАНЕТО “БГ ТАЛАНТ”: ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *